Der er i dag seks uger til, at jeg skal løbe Rom Marathon. Så er det vist også ved at være på tide, at jeg sætter mig et mål, som jeg kan træne mod de sidste uger op til løbet. En vigtig del af marathonplanlægning efter min mening. Men faktisk kan jeg ikke nøjes med et mål, for der er mange resultater, der kan gøre marathonet til en succes. Jeg har derfor sat fire mål, tre resultater, der vil gøre oplevelsen til en succes.

1. At gennemføre uden at blive skadet. Dette mål regner jeg helt bestemt med at kunne nå. I sidste ende kan jeg vel altid bare gå i mål?

2. At lave PR og dermed komme igennem hurtigere end 3:38:50. Dette mål er jeg også ret sikker på at imødekomme. Da jeg satte min nuværende PR i Berlin i efteråret, løb jeg med overskud, og jeg kunne bestemt have løbet første halvdel hurtigere. Jeg har desuden haft en super træning over vinteren, så det burde også afspejles i sluttiden.

3. At komme i mål på under 3:30:00. Min plan for løbsdagen bliver lagt med udgangspunkt i dette mål. Hvis det lykkes, og det tror jeg virkelig det gør, så vil løbet have været en kæmpe succes. Det vil være en kæmpe milepæl, og det vil nok tage lidt tid at forstå at jeg virkelig har nået det mål.

Jeg håber virkelig, at jeg når alle tre mål, og om seks uger og et par timer får jeg svaret.

Skriv et svar