Änglamark Nytårsløb 2016

Der har været ret så stille på bloggen på det sidste! Det skyldes nok, at jeg ikke har fået løbet så meget i december og derfor ikke har haft så meget løberelateret at skrive om. Men det skyldes også, at jeg har haft travlt med studiet og eksamener. Egentlig har jeg stadig travlt og har netop fået en ugeopgave-eksamen stillet i dag. Alligevel vil jeg dog lige ønske jer et rigtig godt nytår! Og lige fortælle jer lidt om årets sidste løbeoplevelse, der også blev en af de mindre gode.

Änglamark Nytårsløb 2017

Det kan godt være, at jeg ser flyvende ud på billedet, men det var jeg bestemt ikke! Selvom jeg ikke fik trænet så meget i december, tænkte jeg, at jeg da godt lige kunne forsøge at slå min PR til Änglamark Nytårsløb. Jeg vidste godt, at det lidt var et skud i tågen, men tænkte også at det vel ikke kunne skade at forsøge, så det gjorde jeg. Jeg lagde hårdt ud og så måtte det briste eller bære. Den første kilometer gik det skam også fint, og jeg susede afsted med 4:04/km i tempo. Men fra det første kilometerskilt fik jeg problemer med at holde tempoet. Benene var tunge og vejrtrækningen besværet. Det gik ned ad bakke med tempoet, og da billedet ovenfor blev taget, handlede det virkelig kun om overlevelse.

Og jeg overlevede og kom i mål efter de 5km på 21:14, en tid jeg er ret tilfreds med, men selve løbeoplevelsen var træls. Den mindede mig virkelig om hvor god en idé det er at løbe konkurrencer med negativ split. Det at lægge mildt ud og have energi på sidste halvdel til at overhæle den ene løber efter den anden, det er virkelig den fedeste måde at løbe konkurrencer på!

Skriv et svar