10 løb jeg glæder mig til i 2017

2017 er skudt i gang, og jeg glæder mig allerede til at de mange løbeture året har at byde på. Jeg har lavet en lille liste over de 10 løb jeg glæder mig til i 2017. Her kommer de i kronologisk rækkefølge:

1. Nike Marathontest 2

Hvornår: 26. februar

Bliver min første konkurrence i år og forhåbentlig en god mulighed for at slå min snart et år gamle PR på 15km-distancen. Du kan læse mere om løbet og tilmelde dig her.

2. Rom Marathon

Hvornår: 2. april

Årets første marathon og det løb jeg pt. ser mest frem til. Har stadig ikke helt besluttet om målet skal være at komme under 3 timer og 35 minutter, eller om jeg skal sætter ambitionerne til at komme under 3 timer og 30 minutter. Du kan læse mere om løbet og tilmelde dig her.

3. Nike Marathontest 4

Hvornår: 23. april

Bliver mit første halvmarathon siden maj 2016, så jeg håber meget på at lave PR. Mon ikke det lykkes med hjælp fra Spartas seje fartholdere? Du kan læse mere om løbet og tilmelde dig her.

4. BMW City Løb

Hvornår: 10. maj

Årets første 5km-løb. Der skal fart på, og jeg går efter PR og en tid på under 20 minutter. Du kan læse mere om løbet og tilmelde dig her.

5. Telenor Copenhagen Marathon

Hvornår: 21. maj

Regner med at tage løbet liiidt med ro og bare nyde turen gennem København og den fantastiske stemning.  Kan dog ikke garantere, at tempoet ikke bliver sat en smule op på sidste halvdel. Du kan læse mere om løbet og tilmelde dig her.

6. Copehagen Women’s Race

Hvornår: 10. juni

Jeg løber sjældent 10km-løb, jeg vælger altid en kortere eller en længere distance. Derfor glæder jeg mig ekstra meget til Copenhagen Women’s Race. Det bliver en fest. Du kan læse mere om løbet og tilmelde dig her.

7. DHL Stafetten

Hvornår: 28. august til 1. september

Regner både med at skulle løbe DHL med Sparta, med arbejdet og ja, hvem ved. Trods al røgen og den kringlede rute ind mellem teltene er stemningen og selskabet altid skønt. Du kan læse mere om løbet og tilmelde dig her.

8. CPH Half

Hvornår: 17. september

Jeg missede CPH Half i 2016, da det lå blot en uge før Berlin Marathon, men det skal ikke ske i år. Du kan læse mere om løbet og tilmelde dig her.

9. Det marathon jeg ikke har tilmeldt mig endnu

Hvornår: efteråret

Jeg vil løbe et marathon i oktober eller november, men ved endnu ikke hvilket. Har overvejet Budapest og Firenze, men forslag modtages med kyshånd.

10. Änglamark Nytårsløb

Hvornår: 31. december

Til årets sidste løb, skal der nok ikke løbes hurtigt. Så skulle det da lige være for at nå til kransekagen og boblerne hurtigere. Du kan læse mere om løbet og tilmelde dig her.

 

3 thoughts on “10 løb jeg glæder mig til i 2017”

Skriv et svar