Rom trevi fontaine

Mens året så småt rinder mod ende, og løbssæsonen er ved at være slut, så er tankerne om det næste marathon begyndt. Fly, hotel og løbenummeret er købt, og jeg glæder mig allerede sindsygt meget! Den 2. april 2017 står jeg ved Vittorio Emanuele-monumentet i Rom, klar til at løbe gaderne tynde. Med endnu et marathon forude, er træningsplanen så småt ved at blive sammensat. Første punkt på planen var Nike Marathon Start Op, der satte punktum for sommersæsonen.

Nike Marathon Start Op 

Målet var en PR på 5km på under 21 minutter – og målt blev nået. Efter en lang opvarmning med både stigningsløb og intervaller, var jeg klar til løbsstart. Jeg lagde ud med den hurtigste pacer-ballon med tempo 4:15/km. De lagde lige lovlig hurtigt ud fra start, men det lykkedes mig at hænge på på de første fire kilometer, hvorefter jeg fandt den sidste energi frem til at stikke af. Jeg endte med at komme ind på 20:37 og kom dermed et godt stykke under målet og skar næsten 40 sekunder af min tidligere PR. Så er der vist også blevet skåret nok minutter af 5km-tiden for i år. I 2017 bliver målet at komme under de 20 minutter!

Skriv et svar